TOOTHFAIRY UTVIDER MED NYTT LABEL: TOOTHPICK RECORDS

september 4, 2014

SANDVIKA-PLATESELSKAPET TOOTHFAIRY STARTER NYTT TALENTLABEL: TOOTHPICK RECORDS!

”Sandvikabølgen” omtales stadig oftere i norsk musikkpresse. Sandvikas eget plateselskap Toothfairy er sentrale i denne utviklingen, og står bak artister som CLMD, Coucheron og Eye Emma Jedi. Nå starter vi et nytt talentlabel – Toothpick Records!
– Toothpick vil være et talentlabel for yngre, lokale artister fra nærmiljøet. Tanken bak prosjektet er enkel; vi ønsker å involvere Toothfairys artister / produsenter / regissører / venner til å bidra med sine erfaringer og kunnskap for å bygge et godt grunnlag for kommende stjerner, forteller label manager Martin Schilde.

Toothpick Records starter offisielt 1.1 2015, men allerede 9. september er vår første release ute:

moonshine

MOONSHINE – ”GET DOWN”:

Moonshine er det eksotiske hiphop-resultatet av norsk-finnen Peter Jussila og norsk-iraneren Pasha, som begge har vokst opp på Rykkinn i Bærum. Duoen ble oppdaget på vår egen lokale scene Musikkflekken og utmerket seg raskt som to rappere helt utenom det vanlige! Pasha og Peter er barndomsvenner med passion for å krysse sjangre, arbeidsomhet, og er, ikke minst, særdeles positive gutter.

Første singel ut er ”Get Down” – en leken og underholdende låt som forlenger sommeren!
Toothfairy-stjernen Coucheron er medprodusent på tre av fire låter på EPen, og stortalentet Håkon Stubberud, lillebroren til hotshot-filmskaper Olav Stubberud, har laget videoene som følger låtene.

 

– Denne releasen er et godt eksempel på hvordan dette samarbeidet kan fungere, og synliggjør visjonen om at Toothpick skal kunne være et springbrett og en kreativ hub for lokale talenter, forteller label manager Martin Schilde.

Vi gleder oss til å følge Moonshine videre i den spennende tiden fremover!

MOONSHINE – ”GET DOWN”: tilgjengelig på alle plattformer 9/9 2014.