TOOTHFAIRY LABEL NIGHT PÅ MUSIKKFLEKKEN 11. OKTOBER

september 26, 2014

Lørdag 11. oktober inviterer vi til tidenes første Toothfairy Label Night, hvor vi presenterer det heiteste, nye fra Sandvikas eget internasjonale plateselskap og management! Festen vil skje på Toothfairys egen konsertscene, Musikkflekken i Sandvika. Et knippe av Toothfairys artister vil også opptre:

COUCHERON
Etter å ha fått oppmerksomhet fra hele verden med seier i Ushers remixkonkurranse på «Climax» i 2012, har Coucheron fra Nesøya skutt mot stjernehimmelen i rekordfart. Han signerte nylig det som av VG ble beskrevet som kanskje norgeshistoriens viktigste kontrakt med Warner i USA (håndplukket av Mike Caren personlig, som har A&R-ansvar worldwide).
Coucheron slapp i våres sin første singel «Deep End» med selveste Mayer Hawthorne på vokal, og før konserten kommer den nye «Honkey Donk» (med Prammen Sandvika-bartender RebMoe på vokal!). EP er også rett rundt hjørnet, med en internasjonal musikk-verden ventende i spenning, etter flere #1-plasseringer på Hypemachine og tung radiorotasjon på P3 her hjemme.
https://www.facebook.com/CoucheronMusic

SURFALOT
22-åringen fra Rykkinn kom til verden med singelen «My My Og My» nylig, men fikk platekontrakt før han hadde rukket å spille inn mer enn en låt. Han har bodd i England de tre siste årene, hvor han bla ble kåret til «Guitarist of the year» av Paul McCartney på LIPA, men har nå flyttet hjem til Bærum for å satse. My my oh my er listet på amzing radio i Uk og blitt brukt i TV-serien «Made in Chelsea» samt omtalt i flere internasjonale surfe magasin, beach boys anno 2014? EP er på vei – og dette blir faktisk hans aller første liveopptreden!
https://www.facebook.com/surfalotband

ARY WIRE
Toothfairys aller siste signering – uten å ha gitt ut en eneste låt har hun fått tilbud fra flere internasjonale labels etter sin opptreden på NUmusic tidligere i år. Hun synger og produserer alt selv, og er ett fantastisk skue på scenen. Ary Wire vil at folk skal oppleve musikken hennes som Ary Wire sin musikk, noe hun har helt rett i, så når folk spør hvordan høres Ary ut er svaret ganske enkelt, hun høres ut som Ary Wire. Dere skjønner når dere ser og hører det.
https://nb-no.facebook.com/AryWire

DANIELA REYES
Vi oppdaget Asker-jenta Daniela gjennom UKM, det var videoen av hennes opptreden på UKM 2013 tv.ukm.no/Daniela-Reyes/4694 som gjorde oss nyskjerrige. Etter noen hyggelige møter, og en support jobb på musikkflekken ser vi frem til å jobbe videre med Daniela. Hun er et helt særegent talent som med gitar, akkordeon, loopstation og en fantastisk stemme trollbinder umiddelbart.