Neste tre arrangementer:

Senere arrangementer:

OM MUSIKKFLEKKEN

Musikkflekken er den eneste klubbscenen i Asker og Bærum. Med en minnerik historie som strekker seg helt tilbake til 1986, er scenen også en av landets mest tradisjonsrike. Flekken, som klubben kalles på folkemunne, var en av de heteste jazzscenene i Nord-Europa på tidlig 90-tall, og har gjennom årene huset rubbel og bit av norske artister samt mange internasjonale storheter. I tillegg har klubben alltid vært den viktigste utviklings- og showcase-arenaen for nye talenter i Asker og Bærum.

Toothfairy Live AS tok over driften av Musikkflekken i september 2013, og har som mål å utvikle scenen både som en tilbyder av kvalitetsmusikk til unge mennesker, og som et utleielokale på dagtid og kveldstid med høy kvalitet og kompetanse på alle komponentene i ulike typer arrangementer.

Med lys- lyd- og AV-utstyr dimensjonert for store produksjoner, egen bar som kan tilpasses etter behov, og en stab med lang erfaring fra event-, festival- og konsertarrangering, kan Musikkflekken tilrettelegges for alt fra mindre og større møter og konferanser på dagtid til bursdager, events og kickoffs på kveldstid.

Andre sentrale arrangører og aktører på Musikkflekken er bla. Sandvika Rock Club, Bærum RockLab, Julerock, Prime Time Orchestra, Freshtea og Sandvika Storband, samt en lang rekke lokale artister og ildsjeler.

TEKNISK
Kapasiteten på Flekken er 350 stående og ca 135 sittende, med mulighet for ulike kombinasjoner. Trykk HER for å lese teknisk oversikt.

LEIE MUSIKKFLEKKEN?
Når det ikke er konserter eller andre kulturarrangementer på Flekken, blir lokalet flittig brukt til seminar/konferanse, events, julebord o.l.  I motsetning til vanlige, konvensjonelle konferanselokaler, ligger 30 års rockehistorie i veggene på Flekken og setter en annerledes ramme på ditt arrangement. Klikk her for mer info om leie av Musikkflekken

TILGJENGELIGHET
Vi ber om at rullestolbrukere tar kontakt med oss per telefon eller mail på forhånd, så vi har en oversikt, og på best mulig måte kan tilrettelegge. For å sikres så god plass som mulig oppfordres rullestolbrukere til å møte opp tidlig (ikke senere enn døråpning). Ledsagerbevis gir fri adgang til våre konserter. Rullestolbrukere benytter publikumsinngang der husets vakter hjelper til å komme over dørstokken. Musikkflekken ligger på bakkeplan og det er ingen trapper eller hindringer fram til området.
Toalett for rullestolbrukere
Musikkflekken har handicaptoalett.
Handikapparkering
Nærmeste handikapparkering er på baksiden av rådhuset, på parkeringsplassen under Drammensveien (E18) med avkjørsel fra Sandvikasveien. (Cirka 100 meter fra publikumsinngang til Musikkflekken).

Kontaktperson:
Leder og kontaktperson for generelle henvendelser: Mari Lauvdal / mari@toothfairy.no

Besøksadresse:
Brambanis vei 2, 1337 Sandvika