Ønsker du å leie Musikkflekken?

Musikkflekken er den største klubbscenen i Asker og Bærum, idyllisk plassert langs elven i Bærums hovedstad, Sandvika. Med en minnerik historie som strekker seg helt tilbake til 1986, er scenen også en av landets mest tradisjonsrike. Når det ikke er konserter eller andre kulturarrangementer på Flekken, blir lokalet flittig brukt til seminar/konferanse/møte, event-arrangementer, julebord, debatt/folkemøte, kickoff og andre liknende aktiviteter. I motsetning til vanlige, konvensjonelle konferanselokaler, ligger 30 års rockehistorie i veggene på Flekken og setter en annerledes ramme på ditt arrangement.
Musikkflekken er en arena egnet for alle slags arrangementer:
• private arrangementer, bursdager og fester
• julebord og firmafester
• event- og kulturarrangementer
• kurs, møter, konferanser og seminarer
• utstillinger og messer
• kick-off og lanseringer
Musikkflekken tilbyr scene, prosjektor, Bærums beste lys og lyd, wifi og gode bar-, garderobe- og toalettfasiliteter. Lokalet har kapasitet til 350 mennesker stående og 120 sittende, med mulighet for kombinasjonsløsninger. Vi har også et hyggelig uteareale. Ta med egen mat, eller benytt deg av vår serveringsavtale gjennom Prammen; gastropuben vegg i vegg, som av mange regnes som Bærums beste ute- og spisested. Vårt store og brede nettverk gjør at dere kan plukke fra øverste hylle dersom dere ønsker underholdning. Gjennom vår søstervirksomhet (plateselskap og artistmanagement) har vi et spisset nettverk nasjonalt og internasjonalt som få andre kan skilte med, og kan formidle så godt som hvem det skal være innen musikk, foredrag, stand-up, litteratur etc. Personalet vårt har bred erfaring fra alle typer kulturarrangementer og uteliv, og sikrer at gjennomføringen av ditt arrangement blir profesjonell, trygg og humørfylt.
christmas-wreath7 (1)                                                                   
 Fasiliteter:
– Scene
– Dansegulv
– Bar
– Garderobe
– Gode parkeringsmuligheter
Teksnisk utstyr:
– Projektor
– Wifi
– Lydsystem
– Lysanlegg
– Flipchart / whiteboard
– Scene, backline og utstyr: http://www.toothfairy.no/musikkflekken/teknisk-info-musikkflekken/ 

Hvor ligger vi?

Ved interesse/spørsmål, send en email  til mari@toothfairy.no med kontaktinfo og en kort beskrivelse av ønsket event, så vil vi kontakte deg fortløpende!