Pål Angelskår

Dato: 07 Mai 2016
Dørene åpner: 20:00
Konsertstart:
Billettpris: 150,- / 250,-
Kjøp billett!

Pål Angelskår er mest kjent som vokalist og låtskriver i Minor Majority. Bandet har solgt mer enn 150 000 plater og står bak en lang rekke store radiohits fra 2000-tallet med låter som «Dancing in the Backyard», «She Gave Me Away», «Come Back To Me», og «Supergirl». Med Reasons To Hang Around fikk gruppa spellemannprisen og et solid publikum også utenfor Norges grenser, spesielt i Frankrike der platen solgte mer enn 10 000 eksemplarer.

I 2012 solodebuterte Angelskår til gode kritikker med plata «Follow Me». Spesielt tittelsporet ble trukket frem som en ny klassiker i mannens etter hvert fyldige katalog. Den 28 August, 2015, slipper Angelskår sitt andre soloalbum: «The Cellar Door Was Open, I Could Never Stay Away». Platen er kanskje Angelskårs mest varierte siden debutplaten til Minor Majority i 2001. Singelen «Go Get Lost» er en spretten pop-låt som allerede har rotert en stund på B-lista til NRK P1. Singel nummer to: «Lifeline», er en melodisterk folk/poplåt som høres ut som om den kunne kommet ut av ermet til T Bone Burnett. «Lifeline» ble i mai trukket frem av Aftenposten som en av de beste nye låtene akkurat nå.

«The Cellar Door Was Open…» er en leken og detaljrik plate som burde være et must for alle som liker Angelskårs gamle band Minor Majority. Den viser imidlertid også at Angelskår er i ferd med å finne et distinkt og eget utrykk i skjæringspunktet mellom folk og pop/rock.

Bandet Angelskår har med seg er alle erfarne musikere som har turnert med egne og andres band i en årrekke. Resultatet er et utpreget dynamisk orkester som sjonglerer ubesværet mellom de skjøreste folk-ballader, melankolsk popmusikk og tung, klassisk rock.

Angelskår har lovet å spille sanger fra hele katalogen sin, det vil si at vi får høre både Minor Majority låter og solo-materiale. Alt i en helt ny innpakning.